GreenTech Park Brabant

De gemeente Boxtel is gestart met de gebiedsontwikkeling GreenTech Park Brabant. Een bedrijventerrein met een focus op innovatie en duurzaamheid. Het totale terrein is ongeveer 13 ha groot, waarvan bijna 9 hectare uitgeefbaar. Er zijn meerdere opgaves verbonden aan dit gebied.

Deze mooie uitdaging gaan we graag aan met geïnteresseerde bedrijven, partners en omwonenden. Ook jij kunt helpen. Jouw kennis van de locatie en de omgeving, jouw wensen en jouw mening over een gewenste koers zijn voor ons van onschatbare waarde in dit project.

Praat mee over GreenTech Park Brabant

De afgelopen periode zijn al twee (online) gebiedsdagen georganiseerd. Zowel voor inwoners als voor geïnteresseerde ondernemers. Onder de ‘Bijbehorende documenten’ kun je nalezen wat er tijdens deze bijeenkomsten is besproken. 

Via de vragenlijst kun jij ook meepraten. Het invullen van deze vragenlijst kost ongeveer 5 minuten. Onder de ‘Bijbehorende documenten’ vind je de presentaties van de afgelopen gebiedsdagen. Wanneer je deze documenten doorneemt, kun je de vragenlijst inhoudelijk eenvoudig invullen. Voor het invullen van de vragenlijst vragen we je eenmalig om een account aan te maken. Heb je al een account? Dan kun je hiermee inloggen.

 

Ga naar de vragenlijst

 

Bijbehorende documenten

Ondernemers

Omgeving

Scenario's

Ambitiedocument - Rapportage Omgevingsdialoog

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website

Heb je een vraag?

Stuur dan een mail naar greentech@mijngemeentedichtbij.nl

Cookie-instellingen